ФБ манија(к)

imageТоа е он. Несоцијализирано, војаерски настроено типче, застанат пред пред својот лап- топ компјутер чии типци на тастатурата трујат на дркотина и шмек на застојана мочка и пребарува по нетот млади и јебозовни пичиња у најмала рака да собере материјал за квалитетно да си го плесне. И штом го добие оној повратен одговор од другата страна започиња план за напад како шо не може да изготви ни ПЕНТАГОН и ДОЛНАТА ДУМА у Москва заедно. Прво доаѓа оној момент на задскриена култура каде профилот на манијакот се крие позади некој учтив господин, спремен да ја ислуша секоја персона на исклучително учтив начин. Знае да разговара како нормален човек што од другата страна на линијата отвара поширока дискусија која со тек на време навлегува и кон првите интимни моменти. Е тогаш стапува на сцена ОН. Културниот чоек у неговата кожа оди некаде да прошета, да купи цигари, да плукне под нечија тераса а во прв план се избацуе воајерот .
ШО ПРАИШ ВЕЧЕРВА? ДА ИДЕМЕ НЕКАДЕ НА КАФЕ САКАШ? ДА ИДЕМЕ НЕКАДЕ НА ПИЈАЧКА? ОК ДЕ, НЕ МОРА ДА ЛУТАМЕ ЈАС ЖИВЕЕАМ САМ ЌЕ СЕДИМЕ КАЈ МЕНЕ. НЕ МОРА ДА ТИ Е НЕЗГОДНО ДЕ, ЌЕ ИГРАМЕ ПИКАДО, ЌЕ ПИЕМЕ КОКА КОЛА…А КАЈ СИ ТОЧНО ТИ ДА ДОЈДАМ ДА TE ЗЕМАМ? Е ДОБРО ДЕ , НЕ ТИ СЕ ПИЕ КАФЕ, ЌЕ ГЛЕАМЕ ТЕЛЕВИЗИЈА…..ДОБРО ДЕ АКО НЕ ГЛЕДАШ ТЕЛЕВИЗИЈА ЌЕ СЛУШАМЕ МУЗИКА, ЌЕ ЛЕЖИМЕ НА ТРОСЕД ЌЕ ГРИЦКАМЕ НЕШО И НЕМА НИШО ДА ТИ ПРААМ. ЛЕЕЕ ЦУЦИ АМА СИ ТОП НА ОВАА СЛИКАВА КАКО Е МОЖНО ВАКА УБАВА ЖЕНА ДА БИДЕ САМА?

Абе ропак еден, можеш просто и едноставно да ја прашаш дали сака да се опне со тебе, која поза и е омилена, дали сака да ти го испуши пред секс, колку време и треба за да сврши, и ако сакаш да и кажеш у која поза да те чека. Легната на грб со раширени нозе или натртена гузечки со еден вентилатор измеѓу нозе да се лади, додека ти шмекерчино одвратна и го палиш вулканот од Везув кој е спремен у секој момент да рокне и пепелта да го замагли видикот на сонцето по што сите ќе не покрие еден ебачки мрак. Има да и се стемни на цела планета од тебе ебачиште ама бар усреќи ја госпоѓава…Твое е само да пенетририраш бидејќи маањето лајкови по тоа сликите нејзини ти е нешо као предигра….Као соблакање на тенка ноќница и нежен шапут у ноќта. Ууу…си ја збудалел ајде отворено кажи и колку сакаш да ја ебеш не и врти со тие клишиња кафиња, пијачки, сам сум дома и кур се тресе. Кажи пичко!!! Јасно, гласно и отворено.САКАМ ДА ТЕ ЕБАМ! МИ СЕ ДИГА НА ТВОИВЕ СЛИКИ НА ФБ…ГО ДРКАМ НА НИВ….КАЖИ И ГО ТОА СЛОБОДНО ОТИ НЕМА НИКАКВА РАЗЛИКА СО ПОНУДАТА ЗА КАФЕ У ПОЛА ДВАНАЈС НАВЕЧЕР ДОДЕКА СИ ТИ НЕЛИ, САМ ДОМА….И Меколи Колкин остана сам дома повеќе од шо треба забега на дроги и алкохол. Ти со исто така сам по дома забега на заебан фетиш и војаерство….

А како ли само да ни се одбранат цуцкиве од налетот на овие гангстери? Можат тие да им кажат отворено и јасно….ИЗВИНИ СРЦКА НЕ СУМ ЗАИНТЕРЕСИРАНА, НЕ МЕ ПАЛИШ…ЕДНОСТАВНО НЕ МИ СЕ ДИГА НА ТЕБЕ….Или на пример оние убитачни фрази со кои постепено се гази по нервот на ФБ манијакот….ИАМ ДОБИЕНО, ВТОР ДЕН Е ОБИЛНО МИ КРВАРИ….Или она…НЕ СУМ ДОЛЕ СРЕДЕНА, НЕ СУМ БИЛА НА ДЕПИЛАЦИЈА ЕДНО ДОБРИ ТРИ МЕСЕЦИ…..А од ова нема посигурен метод на одјебуење….ЌЕ ТИ ДАДАМ АМА САКАМ ОДМА ДА ЗАТРУДНАМ ОД ТЕБЕ…САКАМ БЕБЕ ОД ОДМА ИНАЧЕ НЕ СЕ СОБЛАКАМ….Или може да се настега со ЛУК или да го однесе на кафе некаде блиску до главен Булевар каде би можела да вришти у случај да и се згне две педи испод пупак и две педи изнад пупак. Така и цицињата и дундето би останеле не чепнати а Војаерко ќе мора пак да си иде дома сув и да аднува нови жртви. Старите одат на DELITE а у меѓувреме ролната со тоалет за забришуење дркотини ќе ја пополни паузата помеѓу првото и второто дејство…Тоа е тоа…Неговото чело пак се запотуе и пак на ФБ седнуе…ИМАТЕ НОВА ПОНУДА ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО, девојчиња добро размислете си кој е од другата страна 🙂

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to ФБ манија(к)

  1. Paloma напиша:

    Од каде ли само ми е познато …. хммммм ….. 😀

  2. mkdgreat напиша:

    Аууу брат браво 10/10 искина !!!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s