Јавна куќа

javna-kukjaВластите во Амстердам соопштија дека ќе го намалат за половина бројот на јавните куќи и кафулињата во кои се продава марихуана во реонот на „црвените фенери“ и околината. Е што ти е економска криза и курвиве се најдоа на удар. Најнова категорија на жртви у Европа, КУРВА ПОД СТЕЧАЈ НА ПРИНУДЕН ОДМОР.
Среќа ние сме далеку од Европа па аналогно на ова можеме да почнеме да размислуваме за изградба на куќички за починка од Блаце па се до Евзони на Југ, Ново Село на Исток и Ќафасан на запад. Лесно ќе ги ресоцијализираме европскиве дрољи кои останале без работи а у земја ко Македонија која е пуна со поштењачи и невињачи лесно ќе си најдат работа. Кај нас се си има. Имаме експерти по сите прашања, имаме патриоти, имаме големи филозофи…Е само со курви сме дефицит. Ете ни шанса нам бројните дркаџии да опнеме добар европски производ по македонски цени и да им покажеме на сите зошто е Македонија феномен држава и како тоа у услови на светска криза ние имаме процут. Ете им шанса и на искусниве европски радодајки својата ебачка техника да ја покажат кај нас желните за Француски пудли. Нас европјаните не сметаат за поприлично заостаната багра ама се сомневам дека нивниве курви ќе можат да ни подвалат лоша сексуална услуга. Ние има да ги изонадиме и за она што сме платиле и за она што не сме платиле. На крај после секс може и парите да им ги земеме и ќутек да им мавнеме. Ама тоа би било така доколку се пратат нивните репери за народот кој живее тука. Ние сме поприлично васпитани ебачи. Можда сме тапа жените и девојките да ги изнесеме на вечера ама за курви сме широко гради и надалеку познати. Девизни резерви вадиме, годишни заштеди и плаќаме двократно. Пред и после сексуална услуга пошо ние сакаме да бидеме поголеми пувачи отколку ебачи ама нема врска.
Не сме ние класа аристократска за да градиме елитни јавни куќи. Доволна е соба два на два со вентилатор и обична сијалица и една штрбава баба која пред ебачина прска унутра со озонер. Ред се редат а бабичкава од мојата јавна куќа е пензионирана дроља од Амстердам која регрутирала млади Европски пилиња за празнење македонски ташаци. На менито по прилично широк избор. Ценовникот прилагоден за сечиј џеб. 10 евра за гаргара, 20 евра за опнуење, 50 евра се комплет а равно 100 за секс у тројка.
Хм…Извини бабичке а колку кошта да влезам унутра и да си го плеснам? Не верувам некоја друга будала што го посакала ова но сепак како еден дел од менито што недостасува. Со толкав број на онанисти не ќе е на одмет да се стаи и таква услуга у јавните куќи. Додека бабава размислуваше за мојот уникатен предлог од собата излезе едно чиче со две векни леб под мишката. Го пратила онаа негована да пазари а уз пат поминал да се подизспразни. Малата Шајни ме гледаше од натре а бабата почна да прска со озонерот… Фала бабе, ја не сум за у Европа. Ќе одам у биртија да се пијанам и да и барам на конобарката. Појак е сексот кога ги даваш парите за џабе и си одиш дома сув. Ама едно е сигурно. На тие места секогаш се враќаш назат, се додека конечно не испукаш….

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s