Инсомнија, Дијареа, алкохол и сперма….

insomnia-011. ИНСОМНИЈА

-Таа вечер за прв пут ја имав кучката на гости. Кучка со чудно име… Инсомнија ќе да е име од индијските предели или што кур па ја знам…. Таа вечер ми траеше едно 6-7 вечери. А ги затворев очите осеќав зрнца песок под капаците на очите, пулисарање у глаата, оток околу тестисите. Разно разни бабароги, дрољи,споменици од плоштадов у Скопје, овчички у трла, разголени цицки на карневалот у Рио ми доаѓаа при очи…Абе да фатиш да ги броиш сите мумија ќе станеш. И шо попрво да земе чоек да жонглира у тоа психата? Ја би да ги жонглирал оние набрекнати цицишта кои се тресат по улиците на Рио додека расни кобили парадираат со пикнати гаќи у шупакот и јебозовни високи сандали од кои навираат женски стапала создадени за на нив да го истресеш сиот тој ебачки нагон кој само ја распламтува Инсомнијата…
И реков ај ќе бројам овци, реков побрзо ќе заспијам кога на ум почнаа да им идат бринети, плавуши, црвенокоси, расооблечени, полуголи, со бакарен тен и извајани облини…Ја би да го ебам тоа а не да го стаам у нумеричка категорија за броење. Ја би да го пикнам овој чопор у моите најперверзни соништа ама оди заспиј ако можеш. Црв у паркетот, црв у психата, дигнат кур у гаќите и сите тие дрољи кои вртат околу мојата црвена соба.Оуч толку сум попален шо мислам дека веднаш ќе заспијам и ќе им се изнаебам на овие демонски суштества со женски ликoви. Перверзија, сокови на страста течат на сите страни а собата почна да мириса на женска кожа која лачи Eстроген…Ги мириснав кожите, на овците им дадов шут у гс волкот лош да ги коле и да ги јебе а ја у сонот мој натежнат си ги собрав овие пичишатава у разни верзии….Заспав…Или не?

2.Дијареа

-Има луѓе со деној не одат по голема нужда. У стомакот им се праи фекална компресија и при евентуален посилен физички контакт од надворешно тело чоекот би можел да се претвори у пукната гомнена кеса која може да ги умрља ѕидојте по зградите од едниот до другиот крај на градот. Чоек шо не кења со деној е опасен за околината. Неговиот прдеж е ранг на нуклеарно гориво а последиците од таквиот вруќ ветар шо излага од дебелото црево пуно со лајна носат последици слични на оние Чернобилските.
Лошо е чеок да мисли дека има запек па силно да се опрди и да се усере у гаќи. Која контраст од очекуваното до финалниот производ? Делува навидум храбро но сепак тоа е дел од погрешна проценка. Ова прочистување на желудникот на тенкото и дебелото црево е проследено со силни говнави млазеви кои нерамномерно ги валкаат ѕидојте на порцеланската шоља у микс на подпрднувања, напнувања и силни нагони од кои може да настрада корнеата на очите. Завршетокот на оваа течна серка е проследен со ладна пот на челото, солзи во очите и благ јадеж во пределот на шупакот. Лошо е ова поготово за присталиците на шупачката љубов и затоа хомосексуалците мора да внимаваат на столицата и на правилната исхрана како не би нивното сексуално искуство постанало усрано.После овој спотер сите разговори се поедноставни, тензиите во општеството стивнуват а акциите на берзата повторно почнуваат да растат.

27109_346337306838_5825088_n3.Алкохолизам

-Теоријата на Дарвин дека чоекот настанал од мајмун паѓа у вода шом хомосапиенсот убаво се натреска со разно разни алкохолни супстанции. Шом чоек земе убаво да се начука оваа теорија паѓа у вода. Тогаш човекот оди у обратен еволутивен правец и повторно станува мајмун. Многу закони се рушат под дејството на алкохолот. Освен Дарвин и Исак Њутн станува побиен со неговата теорија за гравитација под налетот на алкохолот. Гравитацијата на земјината топка е 9 пати посилна на земјата отколку на месечината и таму човекот и без алкохол и стимуланси лесно би можел да летне у просторот. На Јупитер гравитацијата е десеткратно посилна отколку на земјата но и оваа теорија може да се побие под дејство на алкохол. Кога чоек ќе се наљуља ко стока и ќе го баци подот(овде на планетата Земја) имаме поим на апсолутна гравитација односно тотална недделивост на паднаткиот објект со тлото на земјата. Под дејство на алкохол конзуматорот често знае да се сопне и на прав пут и да најде ивица и таму кај шо ја нема и од таа ивица да си ја расцвета пијаната тимба. Често пати повредите се воочливи утрото после трезнење додека еволуираниот мајмун и се исповеда на шољата у купатило. Бакнежи и топли прегратки со ладнатна порцеланка а ефектот е сличен као после секс. Од купатило излагаш целосно сјебан и истрошен.

fsvgsdbdnfndf4.Сперма (Love)

– Кога спермата ќе излета од каналот на надрвениот орган таа ита кон својата цел. Спермата со голема доза на среќа може да стане и чоек.Сите ние сме имале голема среќа од милиони наши конкуренти први да стигнеме на целта и да ја оплодиме розевата матка. 999 милиони угинале а ние сме станеле луѓе. Значи чоекот у старт преку геноцид стануе чоек.Сперматозоидот е само созреан продукт од некоја слепа љубов, швалеранција, заебанција и не знам што….
Во почесто варијатни пред абициозниот пуноглавец да стигне до целта и да стане чоек се дешаваат непревидливи работи…
Амбициозниот заглавува во некој куртон,во некој чмар или на некоја влажна марамица. Не ретко и во желудникот на некоја ненаситна курождерка.Во сите овие случаеви стопанот на сперматозоидот е задоволен. Едина жртва е онаа материја која е наменета за живот да создава а на крај ќе се претвори у сува љушпа у некоја тоалетна харија. Тоа е тажна песна која црнците ја викаат Блуз….

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s