Сто кила лаги, за 20 грама цицки

Порано коа ја бев средношколец асална пичка немаше ни за лек. Голема цицка беше фактор за промена на клима. Цицлести беа само оние заоблените во стомаците кои имаа струк ко да имаат гума за пливање околу половината. А денес сите пичонки се праат пички ипол, накај две….Некои дури се праат и накај петнаес за четири. Храна збогатена со протеини, генетски деформации, нови излачевини во организмот. Оу да го ебам…прво растат цицките па млечните заби.
Ја коа бев средношколец ретко кога како, чат пат, со бит пазарски фори ќе се доџапав да фатам цицка. И тоа преку блуза! За да ја пикнеш раката под прслук требаше да потпишеш предбрачен договор. Оние меракликите кои што примаа кур ги покажуваа со прст.
denisemilanibusty499efeДенес со прст ги покажуваат оние кои немаат пробано кур. Тие се затуцани додека оние паметните праат распаљотка. И тоа е добро. Стандардизација за кур ќејф. Порано со едно залапуење на пичка се добиваше тахикардија и таа траеше со денови и ноќи. Сега тахикардија се добива исклучиво додека излетува спермата. Се едно дали ќе ја залепиш на очен капак, на образ, у коса, на гс, на стомак или у грло. Веднаш после ова започнуваат да владеат сите причини за депресија. Па кој кур бара оваа тука? Па шо кур сега да и зборам? Па не мора да и зборам. Можеби и она не сака муабет. Можеби и она сака само добро да се изебе. Супер. После ебењето можеме да си ќутиме и да се гледаме бели в очите. Додека не ни срипаат пак хормоните. Додека кожата не почне да лачи мирис на ебачина. После се знае…..нова и уште пожестока тура…нова и уште пожестока тахикардија. По ова ги натакнуваш панталоните и неистуширан си заминуваш. Каде? Не знаеш ни самиот….Веројатно онаму кај што ќе те нанесе првата кривина, а кривините се креатори на нашите животи.
Денес не мора да симињаш ѕвезди за дрољата да не се осеќа ефтино пред да и го збибериш. Сега збиберувањето оди со самото запознавање. Извини а како ти беше името? Ма за кој кур мора да изиграваме поштењачи…Модните креатори ја распламтија сексуалната револуција. Коа ја бев тинејџер просто беше немогуче кур да ти се дигне на девојка у монтка и фармерка 501. Сега со новиве дизајни просто е немогуче курот да го чуваш у гаќи. Еби му матер. Уште една стандардизација за кур ќејф. Кој ми е мене крив што сум се родил 20 години порано. Сепак никад не е касно да се надокнадат тие години. Потребна е само воља да се издржи жестокото темпо. Мотив и само мотив, не се потребни лаги за раката да се најде под нечиј брусхалтер. У Бугарија некој старец закачил сида на 93 години затоа шо букал проститутки без куртон. Он се родил уште порано од нас. Можеби алатот као млад го вежбал на некоја домашна тревопасна животиња. Сепак стариот решил да надокнади се у животот. Решил да јава проститутки на 93 години…..Охохохо…..шо да прајме ние кои имаме едвај 32?

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s