Гомно текст наместо исповед

458376Што срање би можел да напишам во период без инспирација? Во период полн со политика и перење мозок каде левите и десните го набиваат обичниот смртник во својата преса. Независно новинарство? Драпај си курот. Едните трчаат по Грујо а другите по Бранко. На крај цвичат ко ќе им опнат ќотек. Еби му мајката.Таа тема ме замара… За тоа не сакам да пишувам.
Најбоље би ми било да седнам у ВЦ и да се искењам на раат со една шоља кафе и две цигари по ред додека го кревам водостојот на Вардар со фекалии и останати течности од желудникот. И да се посерам и да не се посерам исто ми се фаќа. Нема многу да ми олесни затоа што процесот на создавање на гомна не запира. Тоа е проклетата судбина човечка. Цел живот да сере и пак да биде пун со срање. Некои викаат дека срањето по прджот се познава. Ако е тој вруќ и грозен значи набрзо и дебелото црево ќе остави сувенир налик на статуетка. Убаво е чоек да се исере на некоја пољана, колениците да му прснат од клечење а очите од напињање. На крај откако природно ќе го наѓубри полето може комотно да го диши чистиот природен воздух. Говното сепак не е дериват. Дериватот во градот не го ни осеќаш затоа што полека и стануваш состојка слична на дериват.Смрди корне градот на хемија и фекалија но абер си немаш. Ноздриите не примаат.
Некој шпон читам го нагузил кучето и му удрил едно људско пердашење. Дали на кучево му се напраило ќефот? Дали на кутрево му паднале очите додека на овој кретенов не му паднал алатот? Да не го гузел во кучешка поза можеби? Или почнале со 69 а завршиле со мисионерска? Хм..не ми фаќа умот.Читав и дека некаде во скандинавските земји љубимците на животињи ќе барале да се легализира содомијата.Не ме чуди за нив. Тие се напредна клапа. Ние затуцаните тоа не можеме да го сФатиме.
Како во последните децении се шират озонските дупки така во човечките глави се шират и црните дупки. Комбинација на дрога, алкохол, апој за смирување и во еден миг се претвораш во получеочко зомби имуно на сите гомнарии во околината. Пушташ мека алтернатива, палиш цигара, ја навалуеш фотељата и кур не ти чуе. На крај ќе пробаат да те отераат у лудница. Ќе пробаат да те спашаваат идиотите. А не контаат дека состојбата на релаксирано лудило е единствениот спас. Да летнат чавките и мозокот да остане во функција исклучиво за осеќање дразби. Топло,ладно. мир ..тишина….доволно….
Понекад сакам да одам на психијатар и да си играм курташак со лудакот. Понекогаш сакам да одам да се исповедам во црква но знам дека гомнарот е повеќе грешен од мене. Јаде мрсно за празници, ебе тинејџерки мајмунот и газот го вози у скуп мерцедес. Шо кур да му кажам на грешникот. Кога би се исповедал до крај ништо чудно црквата и да ми акне анатема и повик за мој прогон. Ма нека се ебат. Мојата црква е во мојот дом. Во мојата соба…таму го наоѓам својот мал простор за молитва и за исповед. Доволно е да му се обратам на севишниот и да се осеќам поубаво.
Лобањот на чоекот станува природно со поголема дебелина. Поради ултравиолетовото зрачење цепаниците на луѓето си создаваат нов слој на заштитна кора. Таа кора освен што штити од ултра зраци,штити и од емоција, штити од симптоми на љубов, штити од наплив на тага и хуманост. Да, да….полека се преобрнуваме во стебла. И во тиквите и во емоциите. Не љуља некој тивок ветар и едина желба ни е само да го извадиме патлакот од гаќите и да се измочаме. На ебење размислуваме се помалку.
Оние кокошки од здруженијата за заштита на животни наместо да цвичат за некои лингури и мачки не би било лошо да си најдат некој ебач да ги истресе, пична жила да им преврти. После тоа верувам не би биле толку распаничени околу лингурите кои скитаат по улици и касаат со белите заби. Тогаш ќе се грижат за друг тип на лингури. Лингури шо цицаат клиторис и женски гради. Лингури шо оставаат сперма у нивниот пупак, чмар, шупак…Лингури кои трујат на алкохол и лингури кои креваат телефон само кога курот им се крева. И тоа е некој тип на зоофилија. Само што животињите имаат човекова маска. Сите нешто праат а ја пробувам да се искењам шо повеќе во текстов. Да го извадам она гомно шо не можам да го извадам у ВЦ. Она шо не се вади преку дебело црево. Она е тоа гомно кое како црв ми јаде и труе душата од натре. Се е далеку од нас. Може да преминеме на хибернација и да ја чекаме новата контракција од стомакот. Можеби тогаш јако ќе се испосереме и низ гс ќе го истераме сето она шо ни базди во мозоците. Треба само убаво да напнеме…..

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s