Кубански пилиња

83 Hello, Loony Old WhoreКубанските пилиња се прехранбен продукт што асоцираат на секс и тие се носат на нашиот пазар од далечните земји, неколку кратно смрзнувани и одмрзнувани, ставани и вадени од комора, препакувани од една во друга амбалажа, стари, прастари а треба да личат на младо пиле.
Стари искубани кокошки!!!Гњавени од разно разни пијандурски раце. Далеку од својот инкубатор, далеку од својата автохтона квачка, кубанските пилиња мутираат во производ рамен на нуклеарен отпад кој се сервира на нашите трпези. Нешто како издупена фукса, подвалена ко девица во креветот на стариот ерген. Ко ќе стигнат у Македонија кубанските пилиња стануваат производ без вкус и мирис, рамен на 50 годишна дроља која во животот била изложена на разни атмосферски, хемиски и физички влијанија.На природни курој и вибратори. Кубанско пиле, стара дроља или половна кола исто му се фаќа. Непребирливите ебачи знаат да кажат дека пичката е пичка и не е сапун да се потроши. Е тоа е исто ама сепак не е исто. Младо пиле си е младо пиле, стара квачка си е стара квачка. Квачката ќе сркне и од лајната а пилето колва точно и прецизно на правото место. Половна кола кога се дига на дизалица во секој случај и се открива дефект,старата дроља има здив со мирис на ебачина а кубанските пилиња наместо бело месо кај копанот имаат црно и подзакржлавено мевце. Старата дроља наместо капаци, кај очите има подочњак налик на крвен подлив спуштен до пола образ. Од многу сперма фацата станува налик на пластелин а пудрата никако не ги покрива нагризувањата од благородната течност.
Сите мераклии на млада пилетина се жртви на разно разни оптички варки. Два сантима пудра, хулахопки кои ги кријат стриите и го прават газот истртен, истрениран вагинелен мускул кој дава ефект на тесна пичица и слично. Кај младото пиле овие квалитети се изворни. Пиленце извадено од под квачка или вештачки инкубатор ќе го осетиш по начинот на кој циувка. Кубанското пиле само личи на пиле. Но тоа циука како стара квачка или засипната страчка.
Курава која потекнува од Балтичките земји и која доаѓа во нашата држава да работи као стриптизета или конобарица у нашиве борделите низ Северозаападна Македонија ја има истата маршута како и кубанското пиле.Во оној момеент кога пазарот ќе се засити од нејзините облини таа менува поднебје и доаѓа како нов и патентиран производ. Алатката и е привремено конзервирана и исполирана. Потоа таа оди кај нов дегустатор исто така како млада и перспективна пичонка. По некое време и таму станува преиздегустирана и здодевна за менито. Талентот се валка со испотени гомнари кои трујат на пот и мочка. За неколку години таа менува неколку светски меридијани, разни географски ширини и должини, различни климатски поднебја и на крај се претвора во фамозно кубанско пиле.
bbsdСо колкава количина на кубански пилиња се наранети нашиве деца, и колку вакви пилиња издегустирале македонскиве ебачи? Не е битно. Колку гомна сме исркале во животот, каков само воздух дишиме,какви цигари пушиме и каков алкохол пиеме? Ха! За овие скапанициве кои завршиле на нашето конто не вреди да се дебатира. Моментот во кој се двоумиме е многу краток.Секако на крајот се преминува на пенетрација и ејакулација. Ебеш му матер. Половна кола ко ќе ја дигнеш на дизалица со сите 4 у вис гарант и се наоѓа квар. Аутото може да е полирано, тазе фарбано со нови навлаки, али сепак тоа е расклатено со нагризана каросерија во предлот на патосницата.И треба центрирање и мал ремонт. Ќе шиба на долги стази иако нема да биде ко нова. Сепак….некој е мераклија на олдтајмери и матур теткици. И ја сум таков. Шо да прајме???
На дроља ко ќе и ги дигнеш сите 4 у вис исто така воочлив е дефектот. Звукот на сефте пукната гума и на неколку пати лепена не е ист. Така и со омекнативе прошетани ебаљки.Набабрен и отечен клит налик на јазик нс пијандура кој би исркал и испил се и сешто. Кубанското пиле не е кревко, половната кола нема амортизација, дрољата со набина километража може да се подвали само кај стар ерген кој дркал до почетокот на својот втор пубертет. Моментот кога решава да премине на пичка е за него кобен.
Старите рекле. Кур оправа, кур расипува. Но кур ко ќе упропасти е упропастено до крај. Погледот е овенот, држењето на телото млитаво, одот е несигурен а карактерот срушен до земја. Тоа е тоа. Кај овој тип на сексуални објекти не помага никаква амбалажа. И да земеш да ги смрзнеш и да ги испратиш преку два континети како млади девици нема да успее. Штом стигнат на трпезата ќе се распаднат а физичките карактеристики ќе ги издадат. Не е исклучена и варијантата од промена на агрегатна состојба. Од меко мевце да преминат во матна вода или гас налик на пичкин дим. Како и да завршат нивниот крај нема да е официјален. Тој е случен многу години порано.Кубанското пиле некогаш било пиле. Сега е само една издегустирана храна прошетана од илјада и една рака. Со микс на многу фетиши, техники и начини на дегустирање…..

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s