Не сакам во ЕУ!

Triperi_2011_01_17_neueu_a

Не сакам да одам во ЕУ,
и фала ви за секое вето,
нема да станам педер,
па макар и живеел во гето….

Не сакам да одам во ЕУ,
таму шупакот на сите им цвета,
на тие од Брисел, Париз и Лондон,
древното мое име им смета……

Не сакам да одам во ЕУ,
таму курвите не се во мода,
таму парадираат некои шатирани,
склони на сексуална незгода…

Не сакам да одам во ЕУ,
и да се претопам во аморфна маса,
во ЕУ се главни факмани,
оние од африканската раса….

Не сакам да одам во ЕУ,
каде што има финансиска криза,
има и овде, не е се едно,
но барем газови не се лижат….

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s