Малата те моли: Немој аналано, ме боли

analennn-seks-02Исцрпени се сите акробации во креветот. Со типката пушиш цигара и се гледаш некако наопаку. Како да и кажеш, хм….изгорен си за уште еден потфат, за пополнување на уште една непополнета дупка. Тоа е онаа последната. Онаа шо служи за маање печат. Ташакот ќе плесне на право место, но алатот ќе продре малку погоре. Ако гузиш одпозади нормално.
Жените аналниот секс или го сакаат или го мразат. Значи во секој случај и едните и другите го пробале. Оние кој го мразат сигурно ги болело. Оние кој го обожаваат знаат како треба. Во секој случај, патлакот може да процвета во потесна дупка а клитот да се стимулира рачно. Дупло задоволство, можеш на крај и да го исцедиш патлакот до капка во газето на злоставената. Оние кои од религиски, морални или етички  побуди сакаат да останат невини мака немаат со овој секс. Нив во брачниот кревет ги зимаат ко најголеми светици, иако со малку раширен процеп кај анусот. Пу, пу..таму не важи. Во уста, у гс, и у колено не се рачуна. Господ дал химен како жиг на девственоста. Кога жигот ќе се скине, скината е и жената. Само шо у денешно време се кинат повеќекратно. Се кинат па се шијат. Додека да фати конецот на хименот дупето е помошна и алтернативна локација. Не би било лошо хирурзиве да бидат малку иновативни. Место  класично шиење конец и игла, нека им сошијат патенти. Па нека си отвараат портата кога нив ќе им е ќејф. На моралот нема никој да им плукне. Веќе се е издупено!
Вазелинот е синоним за анален секс. Ко ќе му спомнеш на некого да си купи вазелин, мозочниот систем му создава одбранбен механизам од продор во аналната шуплина. Но не е баш вазелинот најидеален за шупчење. Лубрикантот на база на силикот е закон. Не испарува и не го суши посакуваното место за продор. Тој е многу подобар и од плуканица, вагинален сок, лосиони , креми и слични курци палци. Ма не е и тоа секогаш битно. Оној кој сака да се ебе у гс тоа и ќе го праи. Мотивот е важен. Едно е ако е страст, друго е ако е борба за власт. У првиот случај страста ќе ја намали болката као природен анестеткик, срцето ќе пумпа забрзано а сцените од дејството ќе се случуваат ко на забрзана филмса лента. Оној кој го прима ради власт богами ќе го боли и тоа како. И душа и гс ќе го боли, Тука нема молби за хуманост и сензитивност. Се навалуе безмилосно и до јаја. Оној кој ја дал душата на лукавиот, не треба да жали за својот продаден гас. Тој оди во пакет со душата.
Во последно време газот оди се повеќе курбан. Аналниот секс или шупачката љубав најмногу ја преферираат оние кои други дупки си немаат. Тоа е оној педерски секс каде два пара ташаци праат сообраќајка додека една сурла влага у тесен процеп. Додека сурлата влага, другиот дрка а жената им е сосема непотребна. Мала група педера, шо би се рекло. Како може жена да им смета? Па и со жената може да има недостаток од дупка, нормално ако ја јавнат двајца или тројца. Сепак е многу понормално, него два пара муда да се кљанкаат за време на секс. Кога има жена а недостаток на дупка, има дупла или тројна пенетрација. Вагината е полна, газето исто така, а како последна варијанта останува и устата, под услов на малечката да не и е затнато носето и да има од каде да диши..Само во таков случај аналниот секс може да биде јаготка на тортата. Кога со него ќе се означи едно долготрајно и суштинско плескање. Дали боли и не е толку важно, важно е дека од овој спорт труден никој не останал и без потреба многу љубовни парови ги заладиле односите поради воспитувањето во патријахаен дух. Дајте му го некогаш на љубениот она што најтешко ви се дава. Напрајте го тоа од љубов, па макар би гребеле и со нокти по ѕидот. Граница не смее да има, особено не помеѓу две интимни места што ги дели само една мала бариера. Многу подобро е да си дадат доброволно, отоколу да си го добијат  како последица на УТКА. Кога машкото ќе утне во сексот или е утнато до крај, или е натепано до крај…трето нема 🙂

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s