Бел г’с на полна месечина

dadТрпа и Митра беа две неразделни другарки. Освен тоа шо живееа у исто маало , си ги ебеа дечковците и се тркаа која повеќе курови ќе изеде во животот имаа и голема  пасија кон групњаците. Се знаеа од мали, а ударот на хормоните во главата од нив создаваше неразделни другарки, опонентки за куров трофеј…која побрзо ќе го зграби и засолни на топло. Ужасно мразеа флеки по гарнитурите, па остатокот од бљуткава течност од ташакот на ебачот  со сласт ја сркаа во лакомата уста. Во моментите кога голтаа сперма очите им светеа од задоволство. Не сакаа театар, фудбал, музика концерти и гала приредби. Таму се појавуваа само со надеж дека ќе најдат жртва да ја однесат у нивната црвена соба и да и  ја шинат кичмата од ебење. Трпа и Митра не броеа километри и должина. Во нив беше напикана добра количина. Огромна бројка на разиграни курци оставија белег во животот на овие две дрољи. Колку и да беа валкани една према друга, нив не можеше ништо да ги раздели. Заедно имаа повеќе шанса да го добијат курот. Која и од нив да ќареше ебач, тој автоматски стануваше ебач и на другата. Беа ужасно попалени и искомплексирани кокошки. Од нивниот натпревар многу дечки задоволни си одеа дома и трљаа руки. Тие две по еден, а секој дечко по две. Убава математика.

Карлито и Моби беа двајца другари кои цел живот трчаа по дрољи. Тие сакаа манекенки, куртизани, културни девојки,милфици, но и друмски неморални калаштури а овие две беа токму тоа. Цел живот трчаа по девојки кои редовно менуваат телефонски броеви, наутро се недостапни а навечер не креваат слушалка. Кога ќе ја кренеа слушалка  креваа плус орган, закажуваа ебачина и после тоа пак беа недостапни. Сабајлето батериите беа празни од упорните ѕвонења. Фуксите не се замараа за тоа кој ги бара. Тие никогаш не остануваат сами.

Една вечер на полна месечина, Митра и Трпа налетаа на овие двајца…… Случајно се сретнаа на една гала приредба на една ликовна галерија. Ни Трпа ни Митра, ниту па Карлито и Моби не беа по сликарството. И едните и другите бараа нешто за разонода. Се најдоа.
Tрпа пиеше вино од висока чаша а Моби имаше замерка за тоа како ја држи истата.
-Фати ја чашата меѓу средниот и домалиот прст…отпивај полека и смешкај и се на чашата…на почетокот ова ќе ти биде како тренирање на навика а потоа ќе ти премине во стил. Таква пизда ко тебе мора да пие вино со стил…..ја потхрани Моби со мала замерка околу нејзиниот аутфит.
Трпа беше далеку од добра пизда, но Моби беше ужасно запален да поебе нешто. Како и да е. Лагата на Моби ќе усреќи две,а можеби и 4 особи. Трпа се насмевна а Митра веднаш се доближи до Карлито. Во галамата имаше многу нејасни разговори, сите дофрлаа нешто за изложените слики, освен овие четворица на кои веќе им стана здодевно. Набрзо ја напуштија изложбата и заминаа во домот на Трпа. Митра задоволно молчеше знаејќи што ја чека.
Не беа ниту 5 минути во домот на дрољиве а Карлиото почна да се соблекува во темната соба  а истото го направи и Митра. Две цицки и една гладна пичица светнаа на месечината. По некое време Митра веќе беше седната на Карлито а во собата со угасено светло се бркаа силуетите на две налудничави машки и женски фигури. Првите двајца веќе беа во акција. Се слушаше плескање во темната ноќ а Трпа го гледаше Моби право во очите како сираче. Моби ја погледна неа, ги погледна и Карлито и Митра. Шо ќе види. Митра скока од високо а два пара ташаци пукаа од голата пизда. Пак ја погледна Трпа која нестрпливо очекуваше удар. Не поминаа ни 3 секунди а курот на Моби веќе беше во устата на Трпа. Почна оваа силно да се закашлува и засркнува. Моби го пикаше до крај и полека ја дотера на пуштениот кревет каде малата го очекуваше финалниот удар. Пантолоните на Моби беа соблечени до колена. Немаше трпение да се соблече целосно. Карлито ја шибаше својата курождерка и гледаше како другар му се качува. Бел г’с светна на полната месечина. Единствена светла точка во темната соба….. Се шибаа ко нездрави. Засркнувања, стенкања, плескања, кикотења….многу девијантни звуци се помешаа во таа соба. Кога се заврши ,запалија светло……Сите беа голи, изебани и испотени. Целата соба беше растурена а сперма немаше никаде…..Очите на двете дрољи задоволно светеа….беа наранети и недостапни на своите броеви…

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s