Килав кур како икебана на погреб

Беше жртва на вграден имплант неколку сантими над ташакот. Господинот Патлак беше роб на човек со ниски морални вредности, класичен еби ветар, човек без укус за добра жена. Господинот патлак мораше да нурка во разни вагинални отвори без негова согласност. Не ретко знаеше и да се исповрати пред свечениот продор. Му ги кршеа орелските крила и го мафтаа у шорцеви од свила. Курот, кој беше жртва на еден човек без никаков укус за добра пизда. Не ретко го заглавуваше во дебели задници, во немиени пички и во усти со расипани заби. Го џвакаа го мастика. Од мускулен орган го претворија истрошена и закржлавена рскавица. Мудата беа отечени со воспалена простата во соседетството. Некаде над него беше виснат мев со попуштени стомачни линии. Целиот тип беше вистинска дива градба. Чудо како не му налета градежна иснпекција во животот и да го сруши.
Газдата на овој несреќен кур беше човек кој пие брлива шеќераста ракија, јаде мрсна и препржена храна, има хемороиди како црни гроздови нишки и брутални перверзни мисли во сексот. Последниот пат пред стопанот да му падне во кома беше пикан во ефтини женски хулахопки од 80 динари на Бит Пазар. Потоа седна да јаде пржена риба во една биртија се фати за градите и падна.
Сега газдата полумртов лежи на Кардиологија со вграден стент, а килавиот кур вегетира под зелен чаршав со слаба пумпа на организмот да го изгради уште еднаш во достоинствен фактор. Посака срцето на стопанот уште еднаш силно да залупа и тој да се исправи како кипот на слободата .Но жалосно…..
Желбата не му се исполни. Стопанот липса а поворката со пропаднати пијаници, дрољи и разни клати курци се упатија кон неговата последна дупка. Курвите се смешкаа на младото попче а пијандурите едвај чекаа да се залие некоја ракија. За мртвиот и воопшто никој не зборуваше. По некое време атмосверата се олабави, и дебели газови се паркираа на белите мермерни споменици. На умрениот му се броеа само грутките земја  фрлени над споменикот. Само еден орган од неговиот организам остана сеуште жив. Килавиот кур остана подисправен поради вградениот имплант за посилна ерекција. Беше како икебана во црните пантолони на покојниот. За последен пат небањатите мифки дојдоа да го допрат. Пијаниците се клештеа на сиот глас седнати во црковното кафанче. Гробарите тегнеа пиво и го затрпуваа умрениот кур со земја а некаде од спротива, неколку парцели подоле несреќната вдовица се пердашеше во автомобилот со првиот и комшија. Додека маж и го затрепуваа со земја,, таа прдеше со пичката и испушташе вакум од компресијата на набрекнатиот со вени, комшиски кур.
Ах стопанката. Уште прозиводот не беше изладен а веќе на масата беше сервирана друга вечера. Тоа бепе неговата неверна мивка која често го прекориваше својот маж поради расипничкиот живот. Ист изрод како и него. Курва со тапија. Си беа погодени како лонче и капаче…..

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s