Манијакот

Манијакот веќе беше навлегол во 5 тата декада од животот. Белите гаќи стануваа се повеќе жолти од попуштената бешика. Њутновиот закон со тресењето на патлакот беше драстично против него. Некогаш со секое кивање добиваше ерекција, сега само некоја жута капка во гаќите. Тоа асполутно му ги смени и фетишите а му се родија и нови. Некогаш сакаше да ги тегне жените за танги и врвките од гаките да им ги пика длабоко во меѓуножјето. Некогаш сакаше да го пикне ташакот во чмарот наместо патлакот, да црта секси пози со фломастери по газовите на натртените госпоѓи.
Да, манијакот сакаше да се вртка исклучиво со госпоѓи. Денес кутриот дреме на шанк, без неколку долни и горни заби, вилицата му е спласната и споена со врвот на носот. Сеуште го тегне грозниот алкохол и зјапа по околните курви. Додека зборува шушти, плука и се драпа за мадињата. Денес манијакот сака да мириса износени женски гаќи и да мастурбира во женска хулахопка. Некогаш обожаваше стапала, тенок струк и набрекнат гас. Денес со испотено чело и залепена шишка на фацата сака од тајната одаја да ги набљудува секс оргиите.
Манијакот ја побара  својата долгогодишна ебачица и и се најави дека ќе намине да ја посети. Кај госпоѓата тоа предизивика пулсирање на пичната жила затоа што во својата заклучена одаја со мемоари имаше вистински порно филмови. Пердашења на маси, по купатила, на шанкови, на скали од поткровје, во лифт, на банкина од автопат, на партер по разно разни концерти. Ја имаше запознаено во автобус од градскиот превоз кога во големата гужва ја потисна со патлакот и се трљаше од нејзиниот задник добри 40 тина минути. Фетишот ги спои.  Манијакот имаше заслужен минат труд. Неговиот алат беше еден вид споменик.
Стомакот надуен од алкохол беше нешто како статуа на паднатиот борец. -КУРВО ЌЕ НАМИНАМ ДА ТИ ГО БАПНАМ ЕДНАШ-промрморе вампирот од другата страна на линијата и ја клапна слушалката.
Никогаш не ѕвонеше на вратите од своите курви. Влегуваше како во кафана со силно трескање на вратите. Неговата  дебела курва се возбуди кога го здогледа на прагот од нејзината врата. Делуваше како прогонет каобој од некој вестерн филм. Целиот извалкан, со повраќаница на блузата и флека помеѓу нозете од фармерките. Обожаваше да дрка, а се бањаше еднаш месечно. Веќе стана имун на измешаниот мирис на мочка и сперма. Но и сето тоа не и пречеше на неговата курва да му скокне во прегартки. Манијакот најрпвин ја одтурна од себе а потоа силно ја зграби за половината и ја стискаше по газовите. И го пикна влажниот и пијан јазик во устата  а таа ги зари ноктите во набрекнатиот патлак на Манијакот. Веднаш ја нагузи на трпезариската маса и го шибна еднаш и сврши. Неколку силни млазови завршија на грбот на неговата напалена животиња. Го гледаше збунето и гладно. Пичката и беше како гладна уста од Африка.
ШО МЕ ЗЈАПАШ КУРВО…РЕКОВ ЌЕ ДОЈДАМ ДА ТИ ГО БАПНАМ ЕДНАШ…..ЕДНАШ И ТИ ГО БАПНАВ…..
И навистина беше прав. Во буквална смисла на зборот со само еден удар на ташаците од нејзиниот цврст задник го испушти животинскиот нагон и блуд во форма на густа и бљуткава течност. Тоа му предизвика силно задоволство. Неговите курви речиси никогаш не беа задоволни од него. Сепак  тие многу го сакаа. Или повеќе го сметаа за некаква интрига, или па можеби го сожалуваа. Него тоа не му беше воопшто битно. А беше премногу едноставен.
Гладната пичонка отиде во бањата и Манијакот си замина. На приземјето од зградата здогледа една млада фуфа  како се тушира и како си ги гали градите и бедрата. Застана  и го издрка под нејзиниот прозор од купатилото, запали цигара и си замина……
НЕМА ПОЈАК ФИЛИНГ ДА ГО  ПЛЕСНЕШ ПОСЛЕ СЕКС—си промрмори во себе. Го живееше исклучиво сопственото задоволство…. А жените?  Жените ги гледаше како предмет за кои се држи додека ја ебава пичката………….

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s