Орален секс-ФЕЛАЦИО

Оралниот секс како врвно задоволување е цел на истражување на многу сексолози,без разлика дали е почетен стадиум во сексуалниот чин или со него се спушта завесата. Оралниот секс преферира темелно истражување и обраќање внимание многу повеќе отколку што тоа во пракса се прави. Најчесто мужите сакаат само да го закопаат патлакот без притоа да нурнат во тајните на вагиналните сокови. Амброзијата е нула во споредба со пичниот сок па одтука и потребата на овој мој текст во форма на мал научен труд.
Оралниот секс може да се подели во две категории:

1.Пушење кур

2.Ебење во уста

1.ПУШЕЊЕ КУР-Е самоницијативна активност на женските усни(во последно време не се исклучени ни машки) кои нежно го задоволуваат својот партнер додека тој е оптегнат ко цреп или евентуално стои и благо се враќа со телото наназат како не би дошло до давење или задушување на партнерката.

Не се препорачува за време на вожња у ауто, на улица со поставени легнати полицајаци. Постои голема опасност за крајниците и хранопроводникот на партнерката.

2.ЕБЕЊЕ У УСТА-Е активност во оралниот секс каде акцентот на ицијатива паѓа на оној на кого му пушат, движејќи се напред-назат со половината предизивикува чудни звуци кои излегуваат од крајникот на партнерката.

Не се исклучени и нагоните за повраќање или повраќање кое често знае да биде фетиш во предиграта што дополнително го дразни оној на кого му цицаат, кој го забрзува движењето на половината што кај партнерката во понатамошниот акт предизвикува изнемоштеност и збунета фаца.

Кога оралниот секс го преферира машко исто така имаме две поделби:

1.Свирење усна армоника

2.Паралелно соочување

-СВИРЕЊЕ УСНА АРМОНИКА-Девојката е легната на грб, во поретки случаи на стомак или странично а момчето ја истакнува својата акробатска способност со врвот на јазикот да собира зрнце ориз. Пожелно е и благо помагање со раката површинско или длабинско(најубаво и двете). Чувството на вкочанетост на вилицата или познато како ПИТ БУЛ СИНДРОМ е знак дека  патлакот треба  да се зарие длабоко со цела должина и дебелина.

-ПАРАЛЕЛНО СООЧУВАЊЕ-Партнерката е седната над машките усни и во овој случај лижачот освен со вагиналниот отвор е соочен  и со отворот на шупакот кој е пожелно да биде дислоциран или во најмала рака измиен.

 

ГРУПЕН СЕКС-Групниот секс е збир на повеќе пенетрации под различни агли и во различни дупки каде најчесто се мафтаат неколку пара ташаци и цицки. Секој групен секс е фасцинантен освен политичкиот. Тоа е случај кога една мала свита на луѓе ебаваат 2 и кусур милиона народ. Во тие случаи пенетрацијата не е загарантирана ама чувството на изебаност е загарантирано
и тоа како.


Во групниот секс се познати лезбејски и педерски сојузи. Кај оние првите неопходни се дилдо или слични помагала околу половината додека кај педерските групни сојузи не е потребно ништо освен освежувач за воздух. Не е исклучена миризба на залутана фекалија при педерските дејствувања.

 

На државниот универзитет предавања на оваа тема сеуште не се одржани но интенцијата на вашиот експерт е во скоро време да го направиме и тоа, со сите млади асистенски и судентки кои се заинтересирани на оваа манијакална тема. А до тогаш нашата борба продолжува каде не е исклучена и хетеросексуална парада во центарот на градот под мотото…ПИЧКАТА САКА КУР! Како против тежа на оние шупачки љубови во боите на виножитото.

Останете во добро ебачко расположение..баталете политика и ебете се почесто. Крајот на светот доаѓа а тоа ја зголемува потребата од интензивно ебавање. Сексуалната револуција може да почне….Гооонг…(ПЛЕС)

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s