Трипер

Кога една работа ја пикаш толку често на различни места постои добра шанса да ја заразиш. Од обично УСБ за компјутер па се до патлакот шо го тресеме секое сабајле после мочање. Изгледа природата ги поставила така работите само со дудлање и лижење да не можеш да се заразиш. Можеби едно обично херпесче на устата и толку. И како природата ги поставува работите така и човекот кој е познат по своите супер вештини за приспособување на секакви услови се поставува според настанатата ситуација. Се пуши и дудла на велико. На секој ќош по еден зафатен стол и еден пар коленици набиени на подот. Одамна здравицата во кафана е само една обична фарса, маските на лицето  ги играат улогите на бездушните луѓе кои се повеќе го даваат г’зот на реверс кај лукавиот. Лукавиот ја подлигавува главицата  и ја чека својата жртва. А жртви колку и да сакаш. Иако тие  се свесни за сето тоа лажниот перфораманс кој ќе го стекнат е тасот на вагата шо ќе натежне кога ќе се двоумат дали да се напучат. Ним тоа им е добро, тоа им одговара, тие така испливуваат кон врвот на пирамидата. Во најлош случај може газот да ги боли, да закачат некој херпес на уста. По одот нема да им се познае затоа што аналниот отвор е одамна амортизиран и присобен на туѓите тела. Труден од тоа никој не останал. Да ги боли душата за нешто не е можно. Како ќе ги боли кога ја немаат?
Нашето ебано општество стана триперосано. Се шиба на велико. Секој некому гледа како да му го начука. Дали од интерес или од обична желба за ејакулација.Никој повеќе не резонира за ништо. Народот е  обична маса претворена во категорија на бездушни зомби која акламативно го има прифатено начинот на живеење, начинот на општење, начинот на ебење и додворување. Сите излегуваат од некој ќош со бездушни лица. Карактерот е нешто што се губи со самата предигра. Откако чинот ќе заврши некој ќе се држи за шупакот, некој ќе си ја подзабришува устата а некој ќе чеша ташаци. Антибиотиците се продаваат на големо а курвата ќе се смее додека некој  ќе плаче во желбата  сексуално да ја задоволи. Љубовта е одамна закопана неколку стапки под земјата. Таа одамна не гледа сонце.
Во секое маало порано  се наоѓаше по  една мала девојчица со голем сексуален апетит. Другарчињата од нејзината улица најпрво со неа играат криенка. Потоа гледаат порно филм а на крај групно и се качуваат и и праат реденка. Нејзиниот препарат не е од потрошен материјал нити па на копиљациве од маало ќе  им се иструга алатот. Малата пичонка радодајка од старт ја учи биолошката потреба квалитетно да го прими. Менталниот некарактерен инвалид тоа ќе го научи со тек на време но од други побуди. Од ниска потреба да застане покрај моќникот , да му ги почеша мудата и да му ја даде на светот лажната слика за себе. Она што кај мене секогаш ќе остане исто е сексуалната перцепција на моите објекти. Тоа се милфиците или девојките кои се грижат за сите другарчиња од маалото. Можеби само тој тип на пердашење ја дава вистинската причина како и зашто да закачиш трипер……

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s