Куртон

Облака секакви господа,

еластичен е и подвижен.

да се одстрани од играта потребна е дозвола,

тој е  сепак присутен,иако непожелен…

Најголемо зло за човештвото,

го цензурура задоволството,

си има свои правила и прописи,

да беше писател,ќе имаше и записи…

Наталитетот го намалува,

 и ненајавен навалува,

па тогаш кога си најсигурен,

прозводот може да биде истурен.

Се кине на тенко ,

а во чинот неприметно,

продожуваш да гузиш,

а на крај ќе  се чудиш,

за грешките не е одговорен,

на анус не е одпорен….

 

Advertisements

About komitamkd

Десничар,Реалист,
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s